Lidl sve bliže otvaranju prve trgovine na novom tržištu

Autor: Poslovni dnevnik , 07. kolovoz 2024. u 07:00
Lidl tek treba otvoriti prvu trgovinu u C. Gori/E. Elveđi/PIXSELL

Iako je Lidl u ožujku 2021. registrirao svoju podružnicu Lidl Montenegro sa sjedištem u Podgorici, tek treba otvoriti prvu trgovinu u ovoj zemlji.

Crnogorski ministar prostornog uređenja Slaven Radunović izjavio je da je potpisao ugovor koji će ubrzati planirano otvaranje trgovine Lidl u Bijelom Polju na sjeveru Crne Gore.

Radunović je potpisao Ugovor o urbanističko-tehničkim uvjetima za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju planirane trgovine Lidl u Bijelom Polju, objavilo je Ministarstvo prostornog uređenja na Facebooku, prenosi RTCG.

Radonović je istaknuo da će potpisani dokument značajno doprinijeti procesu ispunjavanja svih potrebnih uvjeta za ulazak Lidla na crnogorsko maloprodajno tržište. Iako je Lidl u ožujku 2021. registrirao svoju podružnicu Lidl Montenegro sa sjedištem u Podgorici, tek treba otvoriti prvu trgovinu u ovoj zemlji.

Načelnik općine južna Zeta Mihailo Asanović u travnju je rekao da je od Lidla dobio pismo namjere kojim se traži kupnja 200.000 četvornih metara zemljišta kako bi se izgradio logistički centar koji će opsluživati ​​planirane trgovine u svim drugim mjestima. gradovima širom Crne Gore.

Asanović je kazao i da je Lidl već kupio zemljište za trgovinu u Zeti, ali i u drugim crnogorskim gradovima. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

<p>Nek radije otvore poslovnice na našoj obali da sruše samovolju trenutne prodaje. Ako su im cijene iste po cijeloj državi konkurencija bi trebala olakšati život lokalnom stanovništvu</p>

New Report

Close